کتاب امام علی (ع) صدای عدالت انسانی (دوره 2 جلدی: شامل 5 جلد)

علی و حقوق بشر

کتاب امام علی (ع) صدای عدالت انسانی (دوره 2 جلدی: شامل 5 جلد)
مشخصات کتاب امام علی (ع) صدای عدالت انسانی (دوره 2 جلدی: شامل 5 جلد)
نویسنده
مترجم سید هادی خسرو شاهی
ناشر امام عصر (عج)
شابک 9789647447959
تعداد صفحه 1550
سایز و مدل وزیری سلفون
وضعیت موجودی ناموجود
قیمت 250000 تومان
صفحه وب
  • کتاب امام علی (ع) صدای عدالت انسانی (دوره 2 جلدی: شامل 5 جلد)

خرید کتاب امام علی (ع) صدای عدالت انسانی (دوره 2 جلدی: شامل 5 جلد)

علی و حقوق بشر

  • 250,000 تومان


درباره شخصيتِ يگانه و ممتازِ پيشواى عدل‏گستران و امامِ انديشوران، اميرمؤمنان على(ع) آثار گوناگونى به زبان‏هاى مختلف، نگاشته شده است اما..

نویسنده در مقدمه ادبی آغازین کتاب بر این باور است که در تاریخ شرق، بلکه تاریخ کل بشر، جنگجویان، تبهکاران، نادانان و فرومایگانی بودند که منطق روزگار گذشته، در پی این بوده است که در زمان حیاتشان از آنان پادشاهان و رهبرانی بسازد و پس از مرگشان، از آنان، بزرگان و قهرمانانی بسازد. از این رو، نویسنده، این کتاب را نگاشته تا در برابر آنان، یک شخصیت بزرگ و حقیقی را معرفی و ثابت کند که در تاریخ، صفحات درخشانی از درخشندگی انسان بزرگی هست که موجب افتخار عرب شده است و به تاریخ بشریت، شرافت و عظمت تازه‌ای بخشیده است. وجود چنین صفحات درخشانی در تاریخ، ما را شایسته آن می‌کند که نگاهی دوباره به خود داشته باشیم و بسیاری از زنجیره‌هایی را که در روزگاران طولانی و تاریک بر دست و پای ما بسته شده است، به کنار نهیم؛ در همین راستا به ستایش از قهرمانی واقعی می‌پردازیم که الگویی برای افراد و نسلهای همه انسانیت است.

جلد ۱: علی و حقوق انسان

نویسنده، پژوهش خود را در بخش «علی و حقوق بشر»، با تکیه بر پاره‌ای متون آغاز کرده که امام خود آن را مطرح کرده است و در ادامه، از وجود طبقه بندی مادی بین مردم سخن گفته و یادآور شده است که در نگاه امام علی(ع)، طبقاتی بودن جامعه، در نهایت به اهدافی ناشایست از قبیل جمود فکری، خباثت نفس، زورگویی و ستم، ظلم در حکومت و تبهکاری زشت از سوی کسانی منجر می‌شود که بر مقام و ثروت چنگ زده‌اند و با کینه و حسد، همه تلاش و دسترنج دیگران را به کام خود سرازیر می‌کنند؛ و در هر دو سو، عواملی به وجود می‌آید که در نهایت، به از بین رفتن جامعه منجر می‌شود. دو طبقه، گویی دو سنگ آسیابی هستند که در بین آن دو، حقوق و وظایف، از بین می‌روند و قربانیان، له می‌شوند.

جامعه، در نگاه علی بن ابی طالب(ع)، بر پایه گزارش این کتاب، یک پیکر است که نمی‌تواند متناقض‌ها را در خود گرد آورد و بر پایه تفاوت در حقوق و وظایف، استقرار یابد. در جامعه علی بن ابی طالب(ع)، عضوی گرفتار پرخوری و عضو دیگری اسیر گرسنگی نمی‌شود، و نباید عضوی کار کند و دسترنج او، روزی عضوی باشد که دست به کار نمی‌زند.

جلد ۲: علی و انقلاب فرانسه

مقایسه اصول انقلاب فرانسه و آنچه این انقلاب درباره ارکان حقوق بشر، در خود داشت، با آموزه‌های امام علی(ع) و آنچه در این آموزه‌ها یاد شده است، موضوع این جلد است. نویسنده در فصل‌های نخستین این جلد، گزارشی از حرکت انسانیتِ کهن، میانه و جدید، در روند کند و استوار به سوی حمایت انسان از ستم و بردگی و چگونگی آزادی انسان، ارائه داده است. نویسنده روشن می‌کند که مبادی و اصولی که ادیبان انسانی با آن اصول زندگی کرده و شکل کامل آن را در اندیشه و قلب ادیبان انقلاب بزرگ فرانسه یافته‌اند، دقیقاً همان اصول و مبانی‌ای است که چهارده قرن قبل، نابغه خرد عربی، علی بن ابی طالب(ع)، به آن‌ها اندیشیده و در قالبی روشن و واضح ریخته است که همواره همان مفهوم را می‌نمایاند و در بسیاری موارد، متن و بیان صریحی در آن مبانی وجود دارد.

جلد ۳: علی و سقراط

نویسنده در این جلد، با یاد کرد اصل محوری در مبانی و اصول امام علی(ع) و سقراط، به سنجش بین آن اصول می‌پردازد و گونه‌های شباهت بین دو شخصیت را در دو بخش اصلی؛ شباهت‌های عام و شباهت‌های خاص، مورد بررسی قرار می‌دهد. وی پس از پژوهشی طولانی، در نهایت به این نتیجه می‌رسد که فضیلت‌ها در مکتب دو حکیم، حکیم یونان و حکیم کوفه، دارای یک هدف اساسی است و آن، به سعادت و خوشبختی رساندنِ فرد و جامعه و بنیان نهادنِ روش جدیدی از زندگی انسان، بر پایه اصول ثابت شناخت حقی است که پایه هر نوع فضیلت و راهنمای هر نوع خیر است.

جلد ۴: علی و روزگار او

در این جلد دسیسه‌گری امویان علیه امام علی(ع) نشان داده می‌شود و سنجشی جدی بین سرشت امویان و مخالفانشان انجام می‌شود که دو پایه اساسی درگیری‌های آن زمان بودند.

از جمله مهم‌ترین مباحث این جلد، ارزیابی است که جورج جرداق، برای حقیقت اسلام، از زاویه اجتماعی و موضع گیری انقلابی آن در برابر نظام آن روز و اوضاع استبدادگران و اشراف و مستضعفان و نیازمندان، ارائه می‌کند. نویسنده بر این باور است که اسلام، جامعه عرب را که در طول نسل‌های بسیار، در غفلت و فراموشی زندگی می‌کرد، ناگهان به بیداری عظیمی رهنمون کرد. وجه پیروزی اسلام، در وهله نخست این بود که انقلابی اجتماعی بود. مهم‌ترین نکته در اسلام، نگاهی بود که به اوضاع برخورداران و نیازمندان، ستمکاران و ستمدیدگان داشت و در نتیجه، ابزار تفاوت‌های طبقاتی را به مقداری که مرحله تاریخی آن روز و موقعیت مکانی آن اجازه می‌داد، از بین برد. در نگاه نویسنده، روزگار کوتاه و نخستین اسلام، بین دوره‌های گوناگون حاکمیت اسلام، در زمینه شرافت جان و وجدان، از غنی‌ترین روزگاران بود؛ همچنین در احساس زنده‌ای که انسانیت را موجودی کامل و یگانه می‌دید که حس می‌کند، می‌اندیشد، می‌گوید، عمل می‌کند و این همه را جز موجودی یگانه و تجزیه ناپذیر، نمی‌دید؛ و نیز در اخلاص نسبت به اصول انقلاب اجتماعی یاد شده که در بسیاری موارد، به مرحله جانفشانی می‌رسید از غنی‌ترین دوره‌ها بود.

نویسنده، تاریخ دقیق و فراگیری از دسیسه در تاریخ اسلام ارائه می‌کند، از پدیده کشته شدن عثمان بن عفان، تحلیل تاریخی موشکافانه‌ای انجام می‌دهد و داستان دسیسه بزرگ بر ضد امام علی(ع) را به تفصیل می‌آورد.

نویسنده، پیدایش این تفکر در جهان عرب را که حوادث بزرگ و فراگیری را که با سرشت جامعه و پایه‌های نظام اقتصادی-اجتماعی، پیوندی استوار دارد، وابسته به اراده فردی می‌کند، خطری بزرگ بر ضد تفکر سالم نسبت به تاریخ اسلام می‌داند و در این راستا از برخی نویسندگان انتقاد می‌کند.

در پایان این جلد، جریان به شهادت رسیدن امام علی(ع) با روشی حماسی و زیبا بازگو می‌شود.

جلد ۵: علی و ملیت عربی

به باور نویسنده، بزرگ‌ترین چیزی که امام علی(ع) به جامعه عربی تقدیم کرده است، سوق دادن سیاست، در راستای مصلحت توده‌ است و نخستین اصل علوی که به ملیت عربی خدمت کرده و در همه روزگاران برای او سودمند بوده، از بین بردن هر اصل و اندیشه‌ای بود که در نهایت به استبداد می‌انجامید.

در نظر جرداق، زیبا‌ترین چیزی که امام علی(ع) به قومیت عربی بخشیده، کشف اصل انقلابی بودن زندگی و توانایی و قابلیت زندگان برای تحول و انتقال از حالی به حال دیگر، تعبیر صریح و تأویل ناپذیر از این اصل و کار بر پایه همین اصل است. با توجه به این دیدگاه انقلابی، همه عقاید و دیدگاه‌ها، فلسفه‌ها، نظام‌ها، شرایع و معارف که نزد انسانیت وجود دارد، به منزله مراحل آموزشی برای بعد از خودشان است و نمی‌تواند ویژگی دوام مطلق و بقای جاودان داشته باشد. زیبا‌ترین و درخشان‌ترین چیز در این اصل که نویسنده، آن را در وجود شخصیت علی ابن ابی طالب(ع) کشف کرده است، آن است که این ویژگی انقلابی و تحول آفرین، انقلابی خیرخواهانه است که همواره انسان را از شرایطی به شرایط بهتر رهنمون می‌کند. این اصل، از نظر معنا و روح، با انقلابی بودن زندگی، نیکی و خیر زندگی، یگانه است و در یک جمله؛ انقلاب، در اصل علوی که نویسنده آن را کشف کرده است، تحولی آرام ناپذیر در راه خداست.

آنچه در زمان ما به امام علی(ع) و ملیت عربی به طور کلی مربوط می‌شود، نور درخشنده‌ای است که شرایط کنونی، بر برجستگی خط علوی در زمینه مفهوم ملی-انسانی افکنده است؛ خطی که به ملیت عزت بخشیده و مفهوم درستی به آن داده است، و آن را چون سنگی، در کاخ بلند انسانیت، یا سیمای ملتی بین مجموعه ملت‌های آشنا و برادر، قرار داده است؛ خطی که علی(ع)، آن را به ژرف‌ترین چیزی که در شخصیت عربی و شخصیت انسانی هست و رفتارهای قهرمانانه‌ای که از روح عربی مایه گرفته است، به هستی پیوند می‌خورد و «انسانیت» را جایگاه نمود آن می‌سازد، پیوند زده است.

مولف : جرج جرداق

ناشر : انتشارات امام عصر

سایز و مدل: وزیری سلفون

تعداد صفحه: 1550

شابک: 9789647447959

نظر بدهید

لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تا نظر بدهید

محصولات مرتبط

کتاب امام علی علیه السلام صدای عدالت انسانی

کتاب امام علی علیه السلام صدای عدالت انسانی

بوستان کتاب قم

800,000 تومان

کتاب اصحاب امام علی علیه السلام: شرح حال زندگی 1110 صحابی امیرالمومنین علیه السلام(دوره دو جلدی)

کتاب اصحاب امام علی علیه السلام: شرح حال زندگی 1110 صحابی امیرالمومنین علیه السلام(دوره دو جلدی)

بوستان کتاب قم

800,000 تومان

کتاب حیات عارفانه امام علی (ع)

کتاب حیات عارفانه امام علی (ع)

اسراء

255,000 تومان

کتاب تاریخ امیر المومنین (ع)

کتاب تاریخ امیر المومنین (ع)

کتاب جمکران

700,000 تومان

کتاب المراجعات رهبری امام علی (ع) در قرآن و سنت

کتاب المراجعات رهبری امام علی (ع) در قرآن و سنت

شرکت چاپ و نشر بین الملل

450,000 تومان 500,000 تومان

کتاب 1001 نکته از ولایت امیر المومنین

کتاب 1001 نکته از ولایت امیر المومنین

سعید نوین

800,000 تومان

کتاب احتجاج علی اهل اللجاج

کتاب احتجاج علی اهل اللجاج

نوید ظهور

600,000 تومان

کتاب القطره (قطره ای از دریای فضائل اهل بیت علیهم السلام)

کتاب القطره (قطره ای از دریای فضائل اهل بیت علیهم السلام)

نشرالماس

1,000,000 تومان

کتاب امام علی از ولادت تا شهادت علامه قزوینی

کتاب امام علی از ولادت تا شهادت علامه قزوینی

دلیل ما

540,000 تومان 600,000 تومان

کتاب 1001 فضیلت از امیر المومنین در کتب اهل سنت

کتاب 1001 فضیلت از امیر المومنین در کتب اهل سنت

سعید نوین

800,000 تومان

کتاب هزار نکته از الغدیر

کتاب هزار نکته از الغدیر

حبیب

630,000 تومان 700,000 تومان

کتاب متن و ترجمه کتاب شریف الالفین

کتاب متن و ترجمه کتاب شریف الالفین

پیام علمدار

350,000 تومان

کتاب فروغ ولایت تاریخ تحلیلی زندگانی امیر المومنین (ع)

کتاب فروغ ولایت تاریخ تحلیلی زندگانی امیر المومنین (ع)

موسسه تعلیماتی و تحقیقاتی امام صادق (ع)

720,000 تومان 800,000 تومان

کتاب 1001 پرسش و پاسخ از امیرالمومنین

کتاب 1001 پرسش و پاسخ از امیرالمومنین

سعید نوین

800,000 تومان

کتاب با علی (ع) در صحرا

کتاب با علی (ع) در صحرا

دفتر نشر معارف

65,000 تومان

برچسب ها: قیمت کتاب امام علی, صدای عدالت انسانی, 2 جلدی, جرج جرداق, خسروشاهی, موسسه فرهنگی امام عصر, خرید اینترنتی کتاب امام علی, صدای عدالت انسانی, دوره 2 جلدی, سید هادی خسروشاهی, موسسه فرهنگی امام عصر, کتاب امام علی صدای عدالت انسانی, کتاب علی صدای عدالت انسانی, کتابهای جرج جرداق, جمله معروف جرج جرداق درباره حضرت علی, دین جرج جرداق, کتاب امام علی ندای عدالت ترجمه خسروشاهی, قیمت کتاب علی صدای عدالت انسانی